Протеин-това не е най-добрата храна за изграждане на мускулите

???????? ?? ?????????? ?? ?????????

Аз се занимавам с обучение и менторство в продължение на много години, и в този процес са създали препоръки, които са подходящи за всички, независимо от това на какъв етап от подготовката са те. Въпреки, че всеки от нас е различен в физиологична система, има известна общност, която ще помогне в изпълнение на неговите или нейните физически данни цели. Това са моите хипертрофия съвети. Изследванията показват, че бета-аланин в основата на неефективни в краткосрочен план, и че неговите успехи се постигат след около 2 седмици да го приемате редовно.

Така че, вместо да т го в предварително тренировка получаване на сърби, като вие дори не можете да си представите, и да имат 3/4 го напусне тялото си, като пее, по-добре е да приемате много по-малка доза 3 пъти/ден всеки ден в продължение на месец или два. Ако ти си по-добре го приемате след тренировка, тъй като високо-калории се увеличение на инсулин, който, както е показано, за да помогне на организма да абсорбира повече бета-аланин, че сте платили (и да намали за 2 седмици, преди влизането им в сила).

Изграждането на мускули изисква увеличаване на калории, протеини и въглехидрати. Списания и сайтове, посветени на създаването на по-големи мускули осигуряват храна планове, които да Дитер да плаче от радост. Вие трябва да ядете много пъти на ден, понякога до шест съществени ястия и леки закуски. И двете протеини и въглехидрати трябва да се консумират.

Протеин доставя специални аминокиселини, които са в основата на мускулните влакна и въглехидрати доставя енергия на мускулите, така че те не се преработват за получаване на енергия (нормално физиологично явление).

Той има уникалната способност да се адаптира към всички видове дразнители, които му позволяват да станете по-издръжливи, по-бързо и по-силно. Когато става въпрос за изграждане на мускулите, тялото трябва първо да стават по-силни. Само така тялото става по-силна, ако той оспорва постоянно с прогресивно съпротивление.

Защо той трябва да бъде прогресивен съпротива, защото тялото-това е капитанът на адаптация. Той ще се приспособи, рано или късно за всеки тип дразнители, които се срещат. След като тя се адаптира, той ще премине в състояние на равновесие, в един момент, тя ще остане там, докато съпротива или спирки (които тялото ще стане по-слаби) или преминава на по-високо ниво на телесни страдания (че тялото ще стане по-силна).

Става въпрос не само за сваляне—за вдигане на правилно и безопасно. И ако не изпълняват правилно упражненията, е невъзможно да се постигне никакъв напредък. Когато някой започва да работи, той може да ви помогне да работят в тясно сътрудничество с опитен личен треньор, за да се научат на подходяща форма", казва Ingram. Но това се отнася и за опитни атлети, също. Ако не Сте сигурни в движение, най-добре е да попитате. Ако не работите с правилните мускули, което не може да се очаква, че те ще растат", обяснява Ingram.

Някои диетолози показват увеличаване на количеството на храната, която ядете. Те са прави, за колко време, като обръщат внимание на това, което ядете. Пропорциите се препоръчва хранителни вещества: протеин 30%, въглехидрати 40-50%, мазнини, 20-30% от препоръчителния дневен прием на хранителни вещества. Прием на протеини е от решаващо значение за изграждане на мускулна маса. Трябва да се яде на 1 грам протеин на един килограм телесно тегло всеки ден. Това е минималната сума, необходима за прогресивен растеж на мускулите. Не са твърде големи протеини. Максималното количество протеин на тялото ни е в състояние на метаболизиращи е 2 грама на килограм телесно тегло.